Lookin Good Finland..

Esiinnyin ja juonsin viime perjantaina Muotishown Lookin Good Finland Festivaaleilla. Tällänen tupla duuni on aina hankalaa ja nytkin piti hypätä lavalta heti laulun jälkeen(and catch my breath) kuuluttamaan ekan suunnittelijan vaatteet sisään. Sponsoreiden nimet on luonnollisesti todella tärkeet ja ne pitää tulla oikein, tai sponsorointi loppuu lyhyeen. Ammattijuontajat kuten Jani Toivola saavat aina kaiken näyttämään niin helpolta.
Puitteet oli upeet ja tunnelma Kattilahallissa oli huikea, uber-cool taide installaatioita ja maalauksia ja fantastisia muotiluomuksia.
Minulla oli aluksi päällä Antti Asplundin valkea unelmahame ja Vero Modan toppi ja toinen asuni oli denim shortsit ja hauska liivi joka oli tehty kukon sulista. Tarkoitus oli vaihtaa asuja useita kertoja mutta ohjelman tiukan tahdin vuoksi se oli mahdotonta.
Kaikki sujui hienosti ilman ongelmia,mutta lopuksi tietysti jonkun piti mennä pieleen…tulin lavalle loppulaulua varten super duper korkeissa kengissä ja kompuroin hieman ja tajusin etten selviäisi hengissä näillä kengillä koko laulua joten potkaisin kengät jalastani hauskasti juuri ennen esitystä(video coming soon) ja esiinnyin ilman kenkiä, ilmeisesti se meni niin hyvin että ihmiset luulivat sen olleen käsikirjoitettu mukaan.
Kuten sanonta kuuluu, “The show must go on” ja niin juuri kävi!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s