Rain rain go away…

Inhoan sateisia päiviä sydämeni pohjasta, sade ei tuo minulle minkäänlaisia inspiraatioita.Sadepäivinä ei yleensä tapahdu mitään positiivista. Olin just aloittamassa n. 10 tunnin video editin jonka jälkeen olisi vielä 3 tuntia kokouksia, mutta huomasin että minulla olikin väärät piuhat joten se  jäi siihen, sateinen sää ei siis ollut puolellani!
Menin sitten toimistolle, ihan kuin työskentelisin siellä, en oikeesti ole töissä siellä, se on NouHau Productionin toimisto joka tuottaa Suomi Tytot New Yorkissa ja käyn siellä silloin tällöin kahvilla ja juttelemassa sitä sun tätä suomalaisen favorite tuottajani kanssa. Tämän jälkeen oloni oli paljon huojentuneempi ja työstressini on pois, sitten hän istutti mut läppärin ääreen ja sain katsoa pienen previewn tulevasta showsta, jäin itse ihan koukkuun,ja katsoin 2 jaksoa peräkanaa.
Leijailin pois toimistolta ja näin viime vuoden edessäni ja sen kaiken mitä jouduin käymään läpi saavuttaakseni tämän ja yhtäkkiä tajusin ettei mikään, ei edes sadekaan haittaisi minua. Tiedän että kaikki järjestyy, ihan kuten aina ennenkin. On hassua kun katsoo itseään kameran linssin läpi ja sen aikaiset suuret huolet siinä edessä nauhoitettuna ja nyt ne eivät enää ole edes mielessäni!
There will still be rainy days and life goes on…
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s