Slut Walk Nykissä!

NYC:in ruohonjuuritason liike, “Slut Walk – Lutka Marssi, taidan käyttää englannin kielistä versiota Slut Walk, perustettiin siksi että ihmiset olisivat entistä tietoisempia naisten seksuaalisesta hyväksikäytöstä sekä perheväkivallasta.

Kaikki alkoi siitä kun yksi poliisi sanoi eräälle naiselle että hänen asunsa oli niin avonainen että hän on kuin raiskaajan maalitaulu, aivan samoin kuin muutkin nycciläiset naiset jotka pukeutuvat minimekkoihin.

Tämä sai aikaan uuden liikkeen, naiset liittyivät yhteen ja julistivat “Slut Walk” liikkeen. Asian puitteissa on järjestetty useita mielenosoituksia ja viimeisin oli lauantaina NYCssä Union Squarelle, yli 1000 ihmisen mielenosoitus jossa protestoitiin sitä että ulkoiset seikat, siis naisten tyyli ja pukeutuminen ei saa tehdä heistä helpompia raiskauksen uhreja! Kymmenen perättäisen raiskauksen jälkeen Brooklynissä, viimeisin oli muuten 25.9., poliisit ovat sanoneet naisille että he eivät saisi käyttää hameita.. Slut Walk mielenosoittajat pyrkivät muuttamaan näkemyksen siitä että vaatetuksella olisi vaikutus raiskaus tilanteisiin!                                                                                            

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s