The NYC Party Rules

1. Don’t get Wasted Drunk!

Tämä on todella tärkeää. Et ole enää Suomessa etkä voi koskaan juoda itseäsi humalaan kuten Suomessa on tapana. Ravintoloissa voi nauttia pari cocktails, baareissa muutaman oluen ja klubeilla drinkkejä ja shotteja mutta muista aina kestokykysi. Kukaan ei pidä vessoissa itkevistä humalaisista tytöistä. Ja kundit, tytöt ei koskaan soita takaisin öriseville humalaisille. Olkaa siis varovaisia alkoholin kanssa.

 

2. Dresscodes are there for a reason!

Pukeutumiskoodeja pitää kunnioittaa. NYCssä sinut kutsutaan eri tyyppisiin juhliin, nayttelyiden ja klubien avajaisiin. Kannattaa tarkistaa paikka etukäteen netistä niin ei tule ikäviä yllätyksiä. Muista aina että joku tosi hieno mekko Suomessa saattaakin olla tavallinen chic nykkiläisittäin. Pukeudu siis rohkeasti ja ota tyylitipsejä Carrie Bradshawlta ja muista aina pukeutua pukukoodin mukaisesti!

 

3.Respect the Occasion! 

Aivan kuten aiempi pukukoodi, ota selville juhlan tarkoitus ja muista etiketti, todella tärkeää. Kun sinut kutsutaan jonkun kotiin tai vaikka tupareihin viinipullo on kohdallaan. Kun menet klubille on aina hyvä tutustua baarimestariin, samoin kuin ovimiehiin ja silloin tippi on kohdallaan, mitä isompi tippi sitä paremmin he sinut muistavat!

 

4. Mingle and Mix!

Olet nyt NYCssä missä puhuminen EI ole kiellettyä, pikemminkin siihen kannustetaan. Älä ole tuppisuu äläkä koskaan sano ettet voi mennä johonkin tapahtumaan yksin. NYCssä on hyvin yleistä että mennään yksin ja se on ihan ok, loistavaa, Siitä vaan, kiertelemään ja tutustumaan uusiin ihmisiin ja kontakteihin! Work the room!

 

5. Don’t be a Dumb-Ass!

KOSKAAN ei saa jättää laukkua tai juotavaansa ilman että joku TUTTAVASI vahtii sitä. Yhden tuttavani lasiin laitettiin kerran ”deittipilleri” baarissa jossa me muka tunsimme kaikki, siis ET OLE SUOMESSA, ole aina varovainen.

Have FUN KIDS!!


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s