POW!

 

 

Synttäriviikko on nyt sit takana, olipahan villiä menoa. Ei juhlittu vain yhtenä päivänä vaan juhlia oli useita ja siinä meni sitten koko viikko! Huhhuh mitä menoo! Tein paljon uusia tuttavuuksia ja oli ihana nähdä vanhoja hyviä frendejä myös. Eräs ystäväni toi minulle vanhan “wishlistan” jonka olin kirjoittanut vuonna 2005.

Se oli minun ensimmäinen toivelistani ja siellä oli kaikkea noloa mutta myös hauskoja juttuja, kuten se että en haluaisi kaksihaaraisia hiuksia! (Gosh I was SUCH a teen) Sitten siellä oli pari juttua jotka ovat käyneet toteen. Ensimmäinen, halusin muuttaa New Yorkiin! Ja sitten, haaveilin että jonain päivänä pääsisin tekemää ohjelmaa joka seuraisi minun musiikkiuraani ja elämääni NYCssä. Its easy for people to judge when they don’t KNOW what actually happens out here. Nyt on “Suomi Tytöt New Yorkissa” purkissa ja ohjelman launch tilaisuus on marraskuun lopulla! Kun kirjoitin nuo toiveet ei ollut hajuakaan huomisesta ja on kiva nähdä että jotkut asiat voivat toteutua.

Aion kirjoittaa nyt uuden listan mutta ehkä hieman tärkeimmillä asioilla ja päivittää sen avattavaksi viiden vuoden päästä!  I can’t wait to see what happens next!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s