Weekend Mash-up!

Minun pitää varmaan ensin pohjustaa teille tämä tarina. Minä en käy usein juhlimassa New Yorkissa kovin paljon ja nyt en pitkään aikaan ole ollut missään oikein pitkän kaavan mukaan. Jose, minun kampaajani on aina menossa, hänellä on ystäviä kaikkialla ja hän on oikea “party animal”! Annoin hänet kaapata minut mukaan hänen täysiin hulluun party menoon, missä millään muulla ei ole väliä kuin että kaikilla on hauskaa! Ajattelin että minulle tekisi hyvää rentoutua työ stressistä ja jättää aivot narikkaan.

Menimme ensin Brooklyniin ja aloitimme illan Havana Outpost ravintolasta, chili mac&cheese ja punaviiniä ja siitä se lähti. Tunti vierähti mielenkiintoisessa seurassa hyvän keskustelun kera ja kello oli yhtäkkiä 12 yöllä (saavuimme sinne klo 20) ja minä löysin itseni DJ kopissa spinnaamassa musiikkia! Sieltä matkamme jatkui takaisin Manhattanille, upeaan ja super tyylikkääseen klubiin, South Side. Sieltä yö/aamu jatkui takaisin Brooklyniin. Olimme jonkinlaisen kuluneen varastorakennuksen ovella, koputimme oveen ja tuntui kuin olisimme menneet jäniksen reiän läpi – olimme keskellä yksityisiä juhlia jonkun ihmisen kotona jossa oli neljä kerrosta, kattoterassi ja DJ soittivat musiikkia, aivan uskomaton paikka! Tanssimme Josen kanssa koko yön/aamun ja samalla teimme uusia tuttavuuksia tanssilattialla. Tapasin pari aivan upeeta kaveria Lontoosta, nautimme tanssin välissä drinkkejä kattoterassilla. Hassuinta oli että huomasimme yhtäkkiä että aurinko paistoi täysillä ja kello oli 12 päivällä! Meninki oli kuin Rihannan ”We Found Love” videolla, crazy insane madness..

Oli aika lähteä kotiin, mutta ennen sitä minun oli vielä tavattava mielikuvitukseni luoma henkilö. Hän oli britti, hieman eriskummallinen poika joka näyttää ja kuulostaa Russell Brandiltä. Hän puhuu minulle taiteesta, musiikista ja piirtää minulle elefantin luonnoskirjaansa – olin myyty!

Kutsuin hänet jatkoille että samankaltaiset persoonat kohtaisivat älyllisellä tasolla ja halusin vain tuntea ja kokea hänen super energiansa ja nauttia hänen seurastaan (ilman mitään seksualisia paineita)! Kun hän saapui, hän vain valaisi minut kokonaan. Otimme päiväunet ja heräsimme klo 17 ja kapteeni Jack Sparrow vie minut seikkailee minun omassa ympäristössäni. Hänellä on pieniä kätköjä joita en ollut koskaan pannut merkille. Hän tuntee kaikki ihmiset eikä joudu maksamaan mitään! Tervetuloa New Yorkiin, hän on kuin “katukissa” joka vetää ihmisiä puoleensa ja toteuttaa kaikki toiveensa.

Ilta loppui siihen että brittippoika, taiteilija ystäväni Billy ja minä istumme olohuoneeni lattialla syöden mac&cheese ja keskustellen kaikesta mahdollisesta ainakin 5 tuntia! Nyt istun yksin ja mietiskelen ja uskon että katson maailmaa taas eri tavalla. Kuten brittipoika sanoi aiemmin kun joimme (free)kahvia ja söimme (free)cupkakes “Katso mitä upeita asioita voi tapahtua kun olet rohkea ja avarakatseinen”. Katselin ympärilleni enkä voi uskoa mitä kaikkea olen jättänyt huomaamatta, muistellen että elämä voi aina tuoda yllätyksiä tullessaan!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s