True Grit…

Olen miettinyt jo muutamia viikkoja, “oikeesti enkö jo ole käynyt läpi ihan tarpeeksi”??
Viime viikolla oli kaikenlaisia haasteita, henkilökohtaista draamaa, taloudellisia ongelmia. On perseestä kun kaikki, vuokra, sähkö, puhelin ja jumppasalilaskut tulevat yhtä aikaa ja pyyhkäisevät ylitsesi kuin meren aallot, yrittäen saada sinut uppoamaan! Tunnen ahdistusta sisälläni ja saatan tehdä huonoja päätöksiä, jotka vaikuttavat energia tasooni. Duh, en ole huolissani mistään laihdutuskuureista tällä viikolla, joten kiitos otan lasillisen viiniä!
Kirjoitan tätä juttua yhdestä lemppari kahviloistani, Cafe Ground Support Sohossa ja edessäni on USD 20 arvoinen viinilasi (flirttasin) josta maksoin vain USD 4  tämä ei ole hullumpaa, mietin itsekseni.
Hassua, normaalisti olen kuin se Energia Pupu, mutta viime aikoina minun työmääräni on kasvanut niin huimasti, että saan todella taistella vastaan etten löysää liikaa joissakin hankkeissa. Tämä ei ole tyypillistä minua, voin aidosti sanoa, rehellisyys on iskenyt!
Olisihan se teillekin tylsää kuunnella jos kehuskelisin vain koko ajan kuinka ihanaa elämäni on NYCssä (suuremman osan aikaa kaikki on ok). Nyt on iskenyt todellisuus joten kerron kaiken avoimesti niin kuin asiat ovat! Yritän kovin,  ettei tämänhetkinen heikko taloudellinen asemani vaikuttaisi luovuuteeni, mutta on mielestäni aika vaikea yrittää olla luova kun huolet painavat mielessä koko ajan. How do you create when your worried?..I’ll let you know when I figure it out…
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s