Christmas Wish-List

Tässä on mun tän joulun lahjatoivomuslista!

1. Nämä Finskin kengät suorastaan huutavat nimeäni! Mutta 1000 usd pari luulen että minun on vain parasta etsiä käsiini lähin showroom ja yrittää lainata kengät. Nää olis upeet “Suomi Tytöt New Yorkissa” sarjan avajaisiin!

2. Mun läppäri on viime aikoina päästelly kaikenlaisia outoja ääniä ja sammunu ihan itsestään, se kuulostaa enemmän humalaiselta kaverilta kuin luotettava työkalu. Joskus se pimenee ihan kokonaan, joten uusin Mac Book olis kohdallaan!

3. Luonnollisesti piti heittää myös tää Marc Jacobsin tuoksu, sillä aina tarvitsee ihania tuoksuja!

4. Toivon myös jotain ihanan pehmoista unilelua. Minulla on tapana lahjoittaa entisiltä poikaystäviltäni  saamani pehmonallet hyväntekeväisyyteen! En siedä katsella niitä jos en ole väleis exän kanssa! Nyt minulta puuttuu joku ihana halinalle!

5. Sitten ihan oikeasti tarvitsen uuden laukun päiväkäyttöön sillä vanha kassi hajoaa liitoksistaan. Balenciagan motskari laukku olisi juuri sopiva tähän tarkoitukseen!

6. Nämä näyttävät korvaläpiltä mutta itseasiassa ne ovat korvakuulokkeet jotka vain näyttävät korvaläpiltä,designed by Juicy Couture!Niin söpöt!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s