Frozen sushia suomessa…Iiiiiiiik!

Toissa päivänä ajateltiin lähtee syömään sushia mun äidin kaa Hakaniemessä. Kävelimme paikan sisälle joka oli pieni viehättävä rafla, sisällä oli kuitenkin vain yksi tarjoilija eika asiakkaita. Tämä paikka oli siis Iwa sushi, joka on lounasaikaan arkisin kiireinen paikka. Jotain on tapahtunut Suomessa, sushi alkaa olla jo täälläkin ihan mainstream. Katselimme menua ja huomasin että en ole ikinä Nykissä ainakaan bongannut sushilajitelmia joissa puolet on mango tai kurkkurullia ja vain muutama pala sitä oikeeta kamaa.Kun kysyin että onko tonnikala tuoretta, tarjoilija vastasi että “se on pakastimesta” sitten kysyin samaa mustekalasta “tämäkin on pakastimesta”…Sillä sekunilla kauhistuin, sushin pitaa aina olla tuoretta ja voin kuvitella että oikeat sushi kokit olisivat kauhuissaan kun heidän ohjeita raiskataan pakastekaloilla! Pahinta tässä vielä oli se, että lajitelma jota katsoin, siis pakastin lajitelma, oli about 15 euroa..mikä on aivan liika for frozen fast food sushi…On suorastaan syntiä että suomalaisia totutellaan sushiin joka ei ole sushia nähnytkään! En ehka ole expertti mutta olen syönyt sushia viisivuotiaasta asti ympari maailmaa ja tiedan miten se pitaa tehda. Kavelimme ulos ravintolasta mahdollisimman nopeasti!

Illalla teki edelleen mieli hyvää ja oikeeta sushia niin lähdin mun kaverin Sharonin kanssa syömään todella tuoretta ja hyvää sushia Sushibar+Wine raflaan Fredalle missä iso ja ihanan hyvä lajitelma ei ole enemmän kun noin 20 euroa ja sopii jaettavaksi! Olen aiemmin syönyt täällä ja voin sanoa että sushi on aina tuoretta ja ainoa juttu mikä tulee täällä pakastimesta on green tea jaatelö! Tässä vähän kuvia!

Advertisements

One thought on “Frozen sushia suomessa…Iiiiiiiik!

  1. Jaa se on kyllä totta että Suomessa kannattaa tehdä itse sushinsa. Ite ainakin väsään aina sushit itte, raflaan ei kannata mennä syömään ylihinnoiteltua pakastemoskaa ku parempaa (ja halvempaa) saa tekemällä omin kätösin. Plus sushin vääntö on aina tosi hauska ja esteettinen elämys. Ok Sushibar+wine on kans ok mutta omat kyllä vie voiton siitäkin 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s