Hair Partyyyyy!!!

Me Josen kanssa tavataan kerran viikossa ja pidetään “hiuspippalot”. Se tarkoittaa ruokaa, musiikkia, tanssia ja yleensäkin vain pidetään hauskaa samalla kun Jose laittaa hiukseni. Hän tuli korjaamaan väriä siis vain “touch up” mutta siitä tulikin koko värjäys, kokonaan uusi väri, pian näätte. En ole koskaan ennen ollut punatukkainen!

Advertisements

2 thoughts on “Hair Partyyyyy!!!

  1. Oot aivan ihana!! Vaikutat niin mukavalle ja ihanalle ainakin siin sarjassa! Ja tykkään sun blokistakin iha sikana! Oon vasta ihan uusi lukia, mutta luin kaikki sun postaukset läpi heti kerralla. Mäki haluun muuttaa Jenkkeihin vielä joku päivä ja sulla on ihana tyyli. Olipa nolo teksti, vaikutan iha kunnon teinille. :))

  2. Tuli paha mieli kun luin sun aikaisemmasta bloggauksesta, että ihmiset jotka ei ees tunne sua arvostelee sun tekemisiä. Miten paha olo voi olla sellasilla ihmisille, jotka levittää vihamielisiä juttujaan jossain netissä – oikein näkee vaivaa, että saa pahotettua jonkun tuntemattoman ihmisen mielen! Oon katsonut Suomityttöjä pari jaksoa ja oot mun mielestä herttanen, positiivinen ja ajattelet muita tosi paljon. Eteenkin kun olitte Annabellan kanssa hoitamassa niitä eläimiä meinasi ihan itkettää kun silittelit ja lauloit kalkkunalle<3 Toivon sulle kaikkea hyvää!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s