Behind the Scenes-Video Look of The Day!

Me saimme paljon positiivista palautetta ensimmäisestä Look of the Day videosta. Teimme paljon töitä seuraavan videon eteen, niin että voisimme tarjota teille viimeisen päälle muodikasta lookia! Me veimme Saran kanssa taitavan kuvaajamme, Amyn sekä tuotanto assarimme, Billyn Crosby streetille kuvaamaan. Video on valmis joskus ensi viikolla ja uskokaa tai älkää, siitä tulee todella paljon parempi kuin edellinen oli!
Kuvauksien puolessa välissä yksi suomalainen tyttö oli eksynyt paikalle ja kertoi meille että hän on Suomi Tytöt New Yorkissa ohjelman suuri fani! Tämä oli ensimmäinen kerta kun joku suomalainen on tunnistanut meidät täällä ja kehunut! Jalkani ovat todella kipeät tänään, mutta odotan mielenkiinnolla päivän tapahtumia, Martha, Sharon, Sara ja minä menemme bile-brunssille!

We got such a positive response on our first Look of the Day video. We worked really hard to give you guys a new video and fresh new look! Sara and me took our amazing DOP Amy and our production assistant Billy to Crosby street to shoot, and believe it or not the next video will be sooo much better than the first! Halfway through the shoot a Finnish fan came up and said that she loved watching me and Sara’s Tv Show “Suomi-Tytöt New Yorkissa” (The Finnish Girls in the City). Its the first time someone has come up to me in NYC since the show began airing. My feet are killing me softly, but today I have a fun day ahead of me with Martha, Sharon, and Sara, were going to a party-brunch!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s