Were on in 3, 2, 1……

Heips! Juuri sain kuulla että Suomi-Tytöt jatkuu Kesäkuussa uusintana Nelosella! WOO! Kiitos kaikille jotka ovat katsoneet sarjaa ja kiitos teidän tuesta ja ihanista kommenteista ja viesteistä! Reach for the stars!

Hiya! I just heard that my reality show “Suomi-Tytöt New Yorkissa” (The Finnish Girls in the City) has been picked up for re-runs starting already this June! WOO! Thank you to everyone who’s been watching our show and thank you for your support and wonderful comments and messages! Reach for the stars! In case you haven’t seen all the fun you can go to:

http://www.livtv.fi/ohjelmat/suomi-tytöt-new-yorkissa/etusivu

Advertisements

3 thoughts on “Were on in 3, 2, 1……

  1. Ihan paras ohjelma tälläiselle ikuiselle New York- haaveilijalle, ootan niiiin innoissaan aina kun uus jakso tulee keskiviikkoisin ruutu.fi:hin 😀

  2. Oletko harkinnut, että vosiit kirjoittaa vähän syvällisempiäkin postauksia? Blogi on nyt aika keskiverto kamaa, muutamine kuvineen ja tekstinpätkineen. Livin sarja on kyllä todella hyvä. Jäin vaan sitä miettimään, että olitteko te 4 sarjan naista lopulta kovinkaan läheisiä, välillä tuntui, että se teidän yhdessäolo oli jotenkin pakotettua ja sarjan käsikirjoittajat lähinnä määräsi teidät yhteen. Näettekö esim. nykyään vapaa-ajalla toisianne?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s