Locks of Love..

Eilen Jose tuli käymään ja meillä oli hiustenhoito sessio. Vaikuttaa että hiukseni ovat ihan itsestään muuttuneet punaisen ruskeaksi ja niissä on vaaleita raitoja. Kertokaa miltä näyttää? By the way, tässä sessiossa käytettiin Davines Love Shampoo, Sexy Hair straight conditioner, Joico K-Pak revitaluxe ja Kevin Murphy leave in conditioner.

Yesterday Jose came over and we had our usual hair session. My hair has taken on a life of its own and the color now is sort redish brown with light brown highlights. What do you guys think? By the way, in this session we used Davines Love Shampoo, Sexy Hair straight conditioner, Joico K-Pak revitaluxe treatment ja Kevin Murphy leave in conditioner.

Advertisements

2 thoughts on “Locks of Love..

  1. Hyvänväriset hiukset 🙂 Ootko miettinyt että leikkaisit otsatukkaa? Tai sit sellasta sivuotsista? Suomityttöjen vikassa jaksossa kun Annabella testasi sulle sellaista tukkaa, niin näytti tosi hyvälle! Näytät nytkin kauniille, mutta mun mielestä useesti jos on korkea otsa niin sopii paremmin kun on tukkaa edessä 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s