I’m still here…

Sorry että en ole bloggaillut säännöllisesti. Minulle on tullut paljon muutoksia niin henkilökohtaisessa elämässä kuin myös urani kannalta. Lopultakin tajusin mitä minun pitää seuraavaksi tehdä, tai niin ainakin nyt uskon. Valitsemani ammatti voi joskus olla todella rankkaa. On hyvä muistaa että muutokset yleensä tuovat uusia mahdollisuuksia ja uusia haasteita ja vaikka asiat muuttuvat ei se tarkoita että ne menisi väärään suuntaan. Joten mennään reippaasti uuteen päivään ja tuntemattomaan..Uusia postauksia coming soon!

Sorry I havent blogged regularly. I have been going many many personal and professional changes. I finally figured out the next set of moves, Or so I think at least right now. This career can be a real ball buster. But its always good to remember in life that change brings about new and better opportunity. Just because its different it doesn’t mean its a turn for the worst. So lets all be brave today and enter into the unknown. New blog posts coming soon…

 

Advertisements

One thought on “I’m still here…

  1. Näin se on, elämä vie välillä uskomattomiin suuntiin mutta asioista seuraa aina jotain hyvääkin, siihen kannattaa luottaa ja uskoa. Kiitos sinulle ihanasta blogista:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s