Happy 4th Of July!

Tänään on 4.7. ja USAn Itsenäisyyspäivä, lähdin perheeni kesäpaikkaan Pennsylvaniaan rentoutumaan muutaman päivän ja nauttimaan barbeque juhlista ja kauniista ilmasta, pois NYCn hiostavasta kuumuudesta! Ooooooh!

Its 4th of July and Im up at my family’s country home in PA. A few days of relaxation, bbq and good weather is just what I need while the city is clogged, muggy and heavy. AAAAAh.

Advertisements

3 thoughts on “Happy 4th Of July!

  1. Nätti asu ja nätti tyttö, mutta ihmettelen miksi et vastaa koskaan kommenteihin? Rehellisesti sanottuna, en itse ainakaan jaksa enää kommentoida jos bloggari ei koskaan vastaa mitään, etenkin kun kysytään? T: Janski

    • Aleksandra, hienoo et asut siellä NYCissä! Mulla on nyt päällä inhoan Suomea kausi, ja tekis taas mieli lähtee niin kauas että siinäpähän näette! Viimeksi, kun asuin ulkomailla, asuin Senegalissa. Nyt haluaisin ihan mihin vaan, mikä on kaukana, paitsi Intiaan.

      Ehkä Aleksandra ei ole huomannut, että tänne kommentoidaan, en minäkään huomannut ensimmäistä kymmentä kommenttiani, kun aloitin blogini 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s