Dinner time!

Alexandra’s Dinner Menu for 6: Kermainen suppilovahverohamppupasta / Tuliset falafelit ja kylmä tomaatti kastike/Tempeh ja ruusukaalia/Suklaa mousse                                                                                                                                                                                                                                                                                 

FALAFELIT200g Ekolon hamppupihviainesta ja seuraa käyttöohjetta, lisää taikinaan maun mukaan Masala maustetta, paprikajauhetta, Biona organic worcester kastiketta, curry, soija kastike, Apila bruschetta mauste, 5 valkosipulin kynttä puristettuna, lisäsin yhden purkin kikherneitä, sekoita ja anna seisoa tunnin verran!

SUKLAA MOUSSE
Vatkaa 1 purkki Soyatoo vegaaninen kookosvispi vaahdoksi, säästä vähän pastakastikkeeseen, sulata Life Food suklaalevy ja sekoita siihen palmusokeria irrallisena Ekolosta ja Rokhostin kaakaopulveria maun mukaan ja lisää seoskseen vatkattu kookoskerma jaa seos annoskuppeihin ja laita jääkaappiin n. 2 tunniksi
TOMAATTIKASTIKE
Leikkaa yksi sipuli pieniksi kuutioiksi ja kuullota hamppuöljyssä leikkaa 4-5 tomaaattia pieniksi kuutioiksi ja lisää kattilaan, mausta suolalla ja pippurilla ja puserra mukaan muutama valkosipulinkynsi maun mukaan lisää bruschetta maustetta ja himppusen tuoretta chiliä anna seoksen muhia n.30minsaa ja ota kattila liedeltä ja anna jäähtyä

PASTAKASTIKE

Laita pannulle hamppuöljyä, kuullota kuutioitua sipulia, valkosipulia, suolaa ja pippuria, lisää vähän kookoskermaa joka säästettiin jälkiruoasta. Lisää vedessä liotetut suppilovahverot (käytin kuivattuja)  ja anna seoksen muhia miedolla lämmöllä ja tarkista maku.
TEMPEH
Kuutioi Tempeh ja ruskista pannulla hamppuöljyssä, lisää paprikajauhetta, currya, suolaa ja pippuria, worcester kastiketta ja balsami viinietikkaa ja kun tempeh alkaa ruskistua lisää pannulle ruusukaalit ja anna muhia kunnes ruusukaalit ovat kypsiä mutta rapeita

PASTA

Keitä hamppupasta ohjeen mukaan, mielestäni se kypsyi aika nopeasti joten älä ylikeitä vaan jätä se al dente!
Ja nyt viimeiseksi falafelien paistoon!
Ota falafel taikinaa ja muotoile käsin palloja ja paista reilussa hamppuöljyssä kullanruskeiksi, aurinkolasit olisi hyvä suoja sillä öljy saattaa roiskia! Pyydä ystävä avuksi sillä sinun pitää nyt huolehtia ettei pasta ylikypsy ja samalla katsoo ettei falafelit vain pala! Nosta kypsät falafelit talouspaperin päälle että liika rasvaa valuu pois!
VIIMEINEN SILAUS
Sekoita kastike valutettuun pastaan ja laita tarjoiluvadille
Aseta tempeh ja ruusukaalit tarjoiluvadile ja pirskottele päälle Ekolon kurpitsansiemen öljyä
Laita falafeit tarjoiuvadille ja aseta kylmä tomaattikastike viereen pikku kupissa
Suklaa moussen päälle voi lisätä vadelmia tai muita marjoja jos niin haluaa

HYVÄÄ RUOKAHALUA! 

Advertisements

3 thoughts on “Dinner time!

  1. toi äskeinen ei tainnut tulla.. kyselin että ei kai sara ole lopettanut bloggaamista kun blogiin ei nyt päääse:( se on iso nyki-inspiraatio kuvineen mulle se blogi:D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s