A day to remember..


Ilman merkkipaaluja ei aina huomaa miten nopeasti aika rientää. Tänään on syyskuun 11 ja siitä muistutetaan Nykissä koko ajan. Itse en menettänyt ketään 9.11. terroristi-iskussa, mutta olen surullinen heidän puolestaan jotka menettivät läheisiään ja tuntuu kuin olisi menettänyt palan Nykkiä! Muistan hyvin kun olin pieni ja veimme sukulaisia kiertoajelulle ja kävimme usein World Trade Centerissä ja miten mahtavat näköalat olivat sen kattoterassilta. Nykki näytti todella pieneltä kun katseli alas tornista. Siellä tuntui turvalliselta eikä tullut mieleenkään että tornit voisivat yhtäkkiä tuhoutua! Ihan kuten normaali elämäkin, Nykki muuttuu koko ajan eikä välttämättä aina parhaaseen suuntaan. Kaupunkilaisten vahvuus ihmetyttää aina. Nykkiläiset ovat pakostakin joutuneet jakamaan oman henkilökohtaisen reviirinsä muiden kanssa ja pystyvät kaikenlaiseen “small talkiin” oudoissakin tilanteissa! Jos vieruskaverisi on joskus valahtanut syliisi nukahdettuaan metrossa, tiedät mitä tarkoitan…haha!

Vakavasti puhuen, Nykkiläiset ovat selviytyjiä ja rohkaisevat ja kannustavat aina muitakin! Useat ihmiset joiden kanssa olen tekemisissä pystyvät kääntämään negatiivisen positiiviseksi. Tiedän että tämä amerikkalaisten ylenpalttinen positiivisuus saattaa ärsyttää joitakin suomalaisia suunnattomasti, mutta täytyy sanoa näin amerikkalais-suomalaisena, että on siinä paljon hyvää jos pystyy näkemään asioiden kirkkaimman puolen. Ihmiset hymyilevät kaduilla ja vaikka 11.9. muutti paljon, Nykkiläiset tuntevat yhteenkuuluvuutta. Kuulen sydäntä särkeviä tarinoita kuinka joku menetti läheisensä 11.9. iskussa ja kuinka he kuitenkin pystyvät jatkamaan elämäänsa, muistaen ja kunnioittaen menettämiään läheisiä ja tuota päivää! Omat ongelmat tuntuvat mitättömiltä näiden asioiden rinnalla.

Tänään minäkin haluan kunnioittaa ja miettiä tässä omassa pienessä ympyrässäni ja blogissani kaikkea sitä mitä olen joskus menettänyt ja tiedostaa sen tosiasian että aina olen kuitenkin päässyt eteenpäin! Muistakaa siis että vaikka elämänne olisi kuinka vaikeaa ja mahdottoman tuntuista, mikään ei ole ylitsepääsemätöntä!
Haluan toivottaa teille ihania päiviä, missä ikinä olettekin!
Isot halit kaikille! XOXO

Advertisements

2 thoughts on “A day to remember..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s