We must come together..

Välillä unohtuu, että meidän pitäisi pitää enemmän yhtä, tarkoitan taiteilijoita! Meillä on aina kamala kiire. Elämme huolellisesti laaditun aikataulun mukaan ja juoksemme koko ajan paikasta toiseen, aina pitää olla jossain. Olen itsekin syyllinen tähän elämäntyyliin. En ole sitä pahemmin ajatellut, kunnes yhtenä päivänä kiirehtiessäni super korkeissa korkkareissani melkein kaadoin lastenvaunut Prince streetillä! Silloin tajusin, että on aika hengähtää!

Elämäni New Yorkissa on hämmästyttävää ja olen joka päivä ihmeissäni kun näen ihan uskomattoman hienoa katutaidetta! Taide kuten me sen tunnemme, ei ole vain museoiden ja konserttisalien etuoikeutta kalliiden pääsymaksujen takana. Meillä kaikilla on oikeus taiteeseen ja altistumme taiteelle koko ajan, mutta ymmärrämmekö sitä, on meistä itsestämme kiinni. Koska olemme niin onnekkaita, että meitä ympäröi taide joka on kehittynyt ihmisten unelmista, haaveista ja mielikuvista, meidän pitäisi myös tuntea vastuuta sen tukemisesta! Ei pitäisi pelkästään nauttia museoiden tarjonnasta. Meidän pitäisi  pysähtyä katutaiteilijoiden luona ja ihastella heidän töitään tai nauttia esim. graffitista jota taiteilija on antaumuksella tehnyt tuntikausia unohtamatta sitä tosiasiaa, että hän voisi saada tekemästään kovat sakot! Meidän pitäisi pystyä arvostamaan kaikkia taiteen muotoja.

Käyn tällä hetkellä läpi paljastusten aikaa ja sen sijaan että postaisin mitä söin lounaaksi tai jotain muuta arkipäiväistä, päätin kirjoittaa jotakin aidompaa todellisempaa, ainakin itselleni! Pysähdyin tänään yhden taiteilijan luona Prince streetillä. Hän näytti hieman surkealta ja alakuloiselta. Juttelimme noin 15 min. ja kun lähdin, hän hymyili. En sano tätä siksi että haluaisin rehennellä, vaan siksi että nämä ihmiset eivät ole nimettömiä ja kasvottomia. He ovat niitä jotka ovat laittaneet unelmansa ja mielikuvansa paperille ja myyvät näitä sielujensa tuotteita muutamilla vaivaisilla dollareilla! Jos meillä ei ole varaa ostaa heidän teoksiaan, voimme aina pysähtyä juttelemaan, tai sanoa edes “hei”, mutta jos tämäkin tuntuu ylitsepääsemättömältä,  pieni hymykin auttaa, eikä siinä tukka sotkeennu..haha..

Thank you for inspiring me little stars ❤

 

3 thoughts on “We must come together..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s