What’s in my Bag!

1.Tiedän että pisteeni saattavat laskea muodin pintaliitäjien silmissä, mutta en himoitse Louis Vuittonin viimeisintä designia, vaan minulle riittää että kassi on toimiva. Kuvassa oleva musta nahkalaukku on päivittäiseen käyttöön ja se täyttää vaatimukseni, siihen mahtuu kamera plus kaikki tarpeellinen. Se ei ole mikään merkkituote, ostin sen eurolla Vallilan kirppikseltä!

2.Zicam on oikea taivaan lahja, se on paras reseptitön flunssalääke. Purkin kyljessä lukee että se estää ja parantaa flunssaa ja niin se ihan oikeasti tekeekin! Tätä voi ostaa mistä tahansa drugstoresta ja minä nappaan pillerin heti jos vähänkin alkaa tuntua flunssaiselta. Pidän näitä aina mukana kun matkustan!

3.Mun ihan perseestä oleva prepaid kännykkä, on muuten yhtä pa kuin minäkin! Katson sitä ja mietin miten ihmeen vanha se lieneekään! Kun muutin Nykkiin ja hommasin itselleni prepaidin ja kun ymmärsin kaupungin vuokratason, päätin että tämä puhelin saisi kelvata kunnes minulla olisi  varaa iPhoneen!

4.Sitten on tämä välttämätön metrokortti, Nykissä ei pärjää ilman sitä. Hyvä uutinen on se että ihmisten kadottamia metrokortteja lojuu  kaduilla ja metroissa ja metron sisäänkäytien kohdalla erityisesti. Viime vuonna kadotettujen ja heitteelle jätettyjen korttien arvo Nykissä oli noin 52 miljoonaa dollaria! Jos sinulla on pokkaa, niin kuin esim. minulla, poimit kortteja ja jos olet lucky, kortilla on arvoa. Itse löysin kerran 3 kk metrokortin! Happy hunting!

5.Pastillit. Sanotaan että kun tapaat uusia ihmisiä, sinulla on tasan 3 sekunttia aikaa (Nykissä vain 1 sekuntti) jättää itsestäsi ensivaikutelma. Nykissä saat vain yhden mahdollisuuden, niin miksi siis kertoa koko maailmalle kana curry lounaastasi!

6.Louis Vuitton kolikkopussi. Martha antoi tämän minulle. En kanna kolikoita mukanani, vaan hiuspinnejä ja hakaneuloja jotka pelastavat minut mistä tahansa “fashion emergency” tilanteesta!

7.Musiikki on elämäni enkä lähde minnekään ilman iPodiani. Nykissä kävelen paljon ihan kuntoilunkin vuoksi ja musiikista saan energiaa!

8.Kissankorvat. Tämä koko juttu alkoi humoristisena kokeiluna, mutta nyt niistä on tullut yksi tärkeä osa koko vaatetustani! Ne ovat aina kassissa mukana ja jos satun olemaan allapäin, nappaan korvat päähän ja ne saavat minut hyvälle tuulelle. Ihmiset pysähtyvät kadulla juttelemaan ja olen joutunut kerran keskelle illalliskutsuja korvien ansiosta! Suomessa ne eivät herätä yhtä humoristista vaikutusta kuin Nykissä!

9.Minulla on aina kirja mukanani jos tulee luppoaikaa tapaamisten välissä. Ilman sitä hemmetin iphonea olen pakotettu turvautumaan old school tyyliin lukemiseen, kun muut päivittävät instagrammiansa.

10.Kosteusvoide. En halua olla ryppyinen liian aikaisin, päivittäinen ihovoide joka kosteuttaa,  ja suojaa auringolta, Dior Hydralife Moisturizer, SPF20!

11.Ballerinat. Nykissä on kirjoittamaton sääntö. Lähde aina ulos hyvin laitettuna ja korkkareissa, mutta lepuuta jalkoja päivän mittaan matalissa kengissä ja vaihda korkkarit jalkaan after-work drinkeille.

12.Huulikiiltoa on aina mukana. Tällä hetkellä olen kajahtanut Diorin mustaan huulikiiltoon, se vaatii kyllä asennetta, mutta kerranhan täällä vain seikkaillaan!

13.Käytän aurinkolaseja koko ajan. On myös helppoa piiloutua niiden taakse jos on esim. huono päivä, krapula tai ärtynyt “bitchface”!

 
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s