48 hours in NYC!

Hei, tulin tänä aamuna “Isosta Omenasta”, yllättävää että en ole matkasta edes väsynyt! Tunnen Nykin kuin omat taskuni, mutta 48 tunnin pyrähdys kaupungissa sai minut tuntemaan itseni turistiksi uudelleen! Yövyin Saran luona, että saatiin rauhassa vaihtaa viimeiset kuulumiset. Illalla mentiin sitten 8th streetille syömään tajuttoman hyvää intialaista ruokaa.

Meidän piti melkein pitää lautasista ja viinilaseista kiinni koska tarjoilijalla oli 6 hengen ryhmä tulossa ja halusi meidät ulos mahdollisimman pian.Tämä on hyvin tyypillistä näissä ravintoloissa missä ruoka on hyvää ja hinta edullinen. Heillä ei ole alkoholia lainkaan, vaan tämä toimii “B.Y.O.B” periaatteella, tuo omat juomat tullessasi. Asiakkaat vievät siis viinit ja oluet mukanaan ja tarjoilija avaa pullot, vain Nykissä!

Sitten kävin kotona hakemassa upean asuni, joka pikkuhiljaa on muuttamassa minun maailmaani! Se on sellainen, ehkä vähän Björk tyylinen. Taidan höpöttää tästä jo liikaa, mutta olen niin innoissani tästä asusta jota ei todellakaan olla ennen nähty. Saa nähdä mitä siitä sanotaan. Pidetäänkö minua puoli hulluna tai kenties rohkeana ja huumorintajuisena? Se nähdään pian! Seuraavana päivänä hengailtiin Williamsburgissa.

Shoppailtiin mun lemppari “second shopissa, Beacons closetissa”. Sitten käveltiin rannalla ja käytiin lounaalla. Iltapäivällä kävin hammaslääkärissä korjauttamassa haljenneen etuhampaani. Se on niin hienosti tehty, että itsekin unohdan mistä kohtaa sitä paikattiin!
Nyt olen taas Helsingissä ja menen noin yhden aikoihin tsekkaamaan Kampin “Mormors Cupcakes” pop up shopin!

Advertisements

4 thoughts on “48 hours in NYC!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s