You betta WERK!

                      Eilinen ilta oli todella huikea!  DTM:ssä esiintyi  “The Queen of Vogueing, Benny Ninja”. Päätimme Nisan ja Cristianin kanssa lähteä tarkistamaan tämä “vogue master”, joka laittoi kyllä kaikki dtämmät paikoilleen! Täytyy sanoa että meikäläisen leukaperät loksahtivat selälleen kun Benny seurueineen tanssi ja teki mm. hiusflippejä ja heti päälle nopeita poseerauksia, tuntui että niskat niksahti vaan katsoessa, mutta kundit vain jatkoi coolisti eteenpäin! Täysiä ammattilaisia ja Benny muuten on erittäin hurmaava kundi! Törmäsimme myös vanhoihin ja uusiin tuttuihin ja multi-lahjakkaisiin Mert Otsamoon ja Antti Asplundiin! Sanomattakin selvää, että tämä kaksikko tulee sanelemaan tulevaisuuden suomalaista muotia!
Kuten aina, tanssimme myöhään yöhön ja seurueemme jatkoi Casa Martinez’iin, katsomaan ajankohtaisia dokumenttejä, luonnollisestikin hummus lautanen kuului asiaan!

Last night was unexpected fabulousness. Me, Nisa, and Cristian went to DTM to witness the power that is Benny Ninja. Queen of Vogueing he put every bitch in their place. My jaw dropped as his troupe and him performed hair flipped and posed, he is Super lovely by the way. We also ran into old and new friends, the multi-talented and fabulous Mert Otsamo and Antti Asplund. They are the future of fashion in finland without a doubt! After dancing the night away we called it a night and finished up the party at casa Martinez(cristian’s) as usual
with documentaries and hummus. WERK!

Advertisements

2 thoughts on “You betta WERK!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s