MASH which won’t make you mushy!

Mun uusi juttuni näinä laihdutuspäivinä on muusi, mutta ei mikään ihan tavallinen rasvainen pottumuusi, vaan kukkakaali sellainen jonka olen itse kehittänyt! Se maistuu hyvälle ja on tosi terveellistä ja minä en ainakaan jää nyt kaipaamaan perunamuusia! Sopii muuten loistavasti vaikka grillatun lohen tai vihannes pyöryköiden kanssa. Laitan teille ohjeen jos joku olisi kiinnostunut kokeilemaan!

1 kukkakaali
1 punasipuli
1 tavallinen sipuli
3 valkosipulin kynttä
suolaa
pippuria

– Erottele kukkakaali nuppuihin ja laita pari rkl vettä mikrouunin kestävään
astiaan ja lisää sinne kukkakaalin nuput, keitä täydellä teholla muutama minuutti kunnes
ne ovat kypsiä, kokeile haarukalla kypsyyttä

– silppua sipulit pieniksi ja paahda pannulla miedolla lämmöllä kauniin
ruskeiksi, mutta älä polta!

–  valuta kypsä kukkakaali ja laita takaisin kulhoon, lisää paahdetut sipulit, muhenna
sauvasekoittimella muusiksi, lisää suolaa ja pippuria maun mukaan. Jos haluat olla seikkailun haluinen, lisää HP kastiketta! ENJOY!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s