In the mood for…

Viimeisin ruokatrendi Nykissä on sekoittaa eri kulttuureiden vastakkaisia ruoka-aineita keskenään. Minun lähi bistrossa yksi lemppari annoksista on kampasimpukoita wasabi kastikkeella. Pitkän kuvausviikonlopun jälkeen todella tuntui että ansaitsen jotain hyvää herkkua, niin päätin tehdä tämän annoksen. Elikkä tästä löytyy perunamuusia, pitkiä vihreitä papuja valkosipulilla ja sinisimpukoilla, sekä paistettuja kampasimpukoita joiden päälle pirskotellaan wasabi-kerma kastiketta! YUM!

     OHJE

Keitä perunat, ja kun ovat kypsät muusaa sauvasekoittimella ja lisää kermaa,voita ja suolaa..YUM. Sitten pilko paljon valkosipulia ja kuulota pannulla, heitä sekaan vihreät pavut ja sitten parin minuutin päästä lisää sinisimpukat ja paistele seosta muutaman minuutin, lisää päälle suolaa,pippuria ja tilkka cayenne pippuria. Sitten viimeiseksi, kuulota taas lisää valkosipulia pannulla ja heitä sekaan kampasimpukat, paista niitä kuumalla pannulla vaan muutaman minuutin per puoli ja sitten nopeasti heitä lautaselle. Viimeistele annos sekoittamalla pienen nokareen wasabi paste kerman kanssa, sekoita hyvin ja rippottele kampasimpukoiden päälle! Tadaa!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s